Töltőberendezéseink
otthoni és közterületi felhasználásra

Betonalapra vagy falra szerelhető, masszív, vandálbiztos kivitelű töltőket kínálunk magán és közterületi felhasználásra.

Töltőberendezéseinket a hazai előírásokat és igényeket messzemenőleg figyelembe véve terveztük meg.

Olvasson tovább!

Az elektromobilitásról

Pár éve még UFO-ként tekintettek az elektromos autót használókra. Legtöbben csak legyintettek a hatótávra és biztosak voltak abban, hogy a mobiltelefonhoz hasonlóan az ilyen járművek akkumulátora sem bírja néhány évnél tovább.

Hála a kitartó közösségnek és annak a néhány elkötelezett gyártónak, akik hittek a technológiában, mára az elektromos meghajtású autó szerves része lett a járműparkunknak. Népszerűségük és ezzel részarányuk egyre nő.

Csapatunk elkötelezett a zöld technológiák iránt. Hiszünk abban, hogy egy elektromos jármű környezeti lábnyoma kisebb, mint belsőégésű társaié.

Forradalom zajlik az autózásban. Még ha nem is látszik a felhasználók számára, a színfalak mögött minden erről szól. A közlekedés átalakulása már elkezdődött és nem fog megállni. Nem tudjuk még a végeredményt, de valami izgalmas és új dolog van kibontakozóban.

Mi a LuminanCity Kft-ben részesei szeretnénk lenni ennek az átalakulásnak. Cégünk azt tűzte a zászlajára, hogy termékeivel hozzájárul a töltőinfrastruktúra kiépüléséhez.

Töltöberendezéseinkkel igyekszünk minden felhasználói igényt kielégíteni. Termékeink megalkotásakor nem a legalacsonyabb ár elérése volt az elsődleges cél. Sokkal inkább azt tartottuk szem előtt, hogy az elektromosautó töltőkben műszaki szempontból ne legyenek kompromisszumok. Hosszú távra tervezünk, ami csak sok-sok éven keresztül jól működő berendezésekkel fog sikerülni.

Aloldalainkon végigvezetjük az e-autózásban teljesen járatlan érdeklődőket a szükséges fogalmakon. Bemutatjuk, hogy mik a jó minőségű töltő ismérvei, és ismertetjük a mi megoldásainkat. Ezen leírások áttanulmányozása után már mindenki magabiztosan tud töltőberendezést választani. Az igények tisztázása után természetesen terméket is ajánlunk.

Tekintse meg termékeinket