Professzionális
növényvilágítási rendszerek

Bármilyen növényt is termesszen, kínálatunkban megtalálja a megfelelő megoldást üvegháza számára. Mi valóban összekötjük a kellemest a hasznossal: ergonómikus munkakörülményeket biztosítunk a legjobb energiahatékonyság mellett.

Fix és változtatható spektrumok, toplight és interlight megoldások, okos növényvilágítás.

Olvasson tovább!

Növényvilágítás

Minden kertész tudja, hogy fény nélkül nincs egészséges növény. Bizonyos szélességi foktól északabbra (a déli féltekén délebbre) a legtöbb növény termesztése lehetetlen a téli hónapokban a fényhiány miatt. Éppen ezért a korszerű üvegházakban évtizedek óta alkalmaznak ún. kiegészítő vagy asszimilációs megvilágítást, mely télen is lehetővé teszi a jó minőségű zöldségfélék termesztését, az átmeneti hónapokban pedig igen jelentős növekedést eredményez a betakarítható termény mennyiségében.

Sok kertészet eleve a megvilágított hajtatás híve. Más kertészetek piaci kényszer hatására gondolkodnak a megvilágított termesztésre való átállásban, ami komoly, felelősségteljes döntést igényel. Bármelyik kategóriába tartozzon is Ön, mi azért vagyunk, hogy világítással kapcsolatos kérdéseiben a segítségére legyünk!

A LuminanCity Kft. a hazai növényvilágítás szakértője. Termékeink gazdaságosan üzemeltethetőek, magas minőséggel, hosszú élettartammal és alacsony meghibásodási mutatókkal rendelkeznek. Fejlesztéseinket széles körű nemzetközi tapasztalatokra és visszaigazolt kutatási eredményekre alapozzuk.

Termékeinket Magyarországon fejlesztjük és gyártjuk a legkorszerűbb OSRAM növényvilágító LED-ek felhasználásával. Bármilyen üvegházi növényt termeszt, választékunkban meg fogja találni a leginkább Önnek megfelelő megoldást.

LED-es lámpatestjeink a hagyományos HPS (High Pressure Sodium – Magasnyomású nátrium) lámpákhoz képest akár három év alatti megtérülést is képesek elérni 40%-kal alacsonyabb energiafelhasználásuknak köszönhetően. Számos intelligens megoldást is kínálunk, többek között szabályozhatóságot, állítható színspektrumot és az újdonságnak számító automatikus munkafényt. Ez utóbbi révén ötvözni tudjuk az alacsony üzemeltetési költségeket az ergonómikus munkakörülményt biztosító megvilágítással.

Erősségünk a rugalmasság! Szükség esetén akár az Ön igényeire szabott egyedi megoldást is kínálunk. Keressen bennünket bizalommal!

Tekintse meg termékeinket!