Hotel vagy panzió vagyunk és a vendégeink számára kínálnánk töltési lehetőséget

Talán nem meglepő tény, hogy aki elektromos autóval utazik és megszáll valahol, az szeretné, ha reggelre feltöltött autóval folytathatná az útját. Egyre több szálláshely ismeri fel azt, hogy az ilyen ügyfeleknek nem egy kilógatott hosszabbítóra van szükségük, hanem valódi töltőberendezésen szeretnének tölteni.

Ha a környéken egyetlen szálláshely kínál töltési lehetőséget, akkor az elektromos autósok azt a szálláshelyet fogják előnyben részesíteni. De ha megfordítjuk a dolgot, akkor azt is mondhatjuk, hogy az elektromos autósok nem fognak ott megszállni, ahol nem tudják az autójukat feltölteni. Ezen logika mentén jó elsőnek lenni egy régióban, de ha ez nem sikerül, akkor sem érdemes lemaradni. Ha bevesszük a képletbe az egyre növekvő e-penetrációt, akkor nem is maradt kérdés...

Kisebb szálláshelyeknek a Lumi-EVC-WB3P fali töltőinket ajánljuk mint költséghatékony megoldást.

Nagyobb, egyszerre több elektromos autós vendéggel számoló szálláshelyek számára az oszlopos berendezéseink lehetnek megfelelőbbek.

A SMART opció erősen javasolt abban az esetben, ha a rendelkezésre álló energia korlátozott, ha a töltést korlátozni szeretnék, vagy ha ki kívánják azt számlázni a vendégeknek.

Hotelek esetén egyedi megoldást tudunk kínálni a szobakártyával történő töltésindításra és a töltések elszámolására. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és beszéljük át a lehetőségeket!

Tekintse meg termékeinket