Önkormányzat vagy közintézmény vagyunk

Önkormányzatoknak és egyéb közintézményeknek az a jó hírünk van, hogy a KEF (Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság) 2019-ben indított központosított közbeszerzési eljárásán anyavállalatunk, a Prolan Irányítástechnikai Zrt második helyen bekerült az öt nyertes pályázó közé. A sikeres pályázat után egy szállítási keretszerződést kötöttünk a KEF-el.

Az intézmények külön közbeszerzési eljárás lebonyolítása nélkül jogosultak a keretszerződés terhére a nyertes szállítóktól oszlopos töltőberendezéseket rendelni.

A keretmegállapodás azonosítója: KM01ELGT19, megnevezése "Legalább 22kW teljesítményű AC töltők beszerzése" A keretmegállapodás kizárólag a Lumi-EVC-222-SG két csatlakozós, 2 x 22 kW teljesítményű okos opciós oszlopunkra vonatkozik.

A szállítási szerződés része az oszlop helyszínre szállítása és üzembe helyezése is. Külön díj ellenében vállaljuk a telepítési, villanyszerelési és hálózatépítési feladatokat is.

Zárt területen elhelyezett töltő üzemeltetése az előírt feltételek teljesülése esetén nem számít engedélyhez kötött tevékenységnek és nincs utána adatszolgáltatási kötelezettség. Publikus töltő létesítése esetén partnercégeket tudunk ajánlani, akik jogosultak ilyen tevékenység végzésére.

Figyelembe véve a szokásos energiaköltségeket, az ilyen nyilvános oszlopok bevételt termelnek a tulajdonosoknak. Nagy forgalmú töltők akár 3 év alatt is visszahozhatják a telepítés költségeit.

Várjuk a zöld szemléletű önkormányzatok és közintézmények jelentkezését!

Tekintse meg termékeinket