Cégünkről

A LuminanCity Kft. intelligens elektronikai rendszerek fejlesztésével foglalkozik a 2017-ben történt alapítása óta.

Fejlesztési területeink az okos növényvilágítási megoldások és az elektromosautó-töltők, valamint a hozzájuk kapcsolódó intelligens irányítórendszerek. 

Anyavállalatunk, a vasúti és energiamenedzsment megoldásairól ismert Prolan Zrt. már 30 éve van jelen a hazai energetikai szegmensben, ahol nagy megbízhatóságú, biztonságkritikus berendezéseket gyárt a villamosenergia-ipar és a vasút számára. 

Alapértékeink a rugalmasság és megbízhatóság, és ezt szeretnénk termékeinkben is képviselni. 

A cégünk elköteleződött az iránt, hogy mindkét területén meghatározó beszállító legyen. Ezt elsősorban a nálunk összpontosuló tudás és szakmaiság révén, másodsorban a versenyképes árak révén szeretnénk elérni. 

Kutatásaink és fejlesztéseink alapján a hazai üvegházi világítás szakértőinek mondhatjuk magunkat a fix és állítható spektrumú, kimagasló energiahatékonyságú és gyorsan megtérülő megtérülő LED lámpatestek, a növényspecifikus fényreceptek és az intelligens megvilágítás-szabályozás területén. 

Fejlett diagnosztikájú autótöltőink intelligens funkciókkal kibővítve könnyen kezelhető automatikus töltőhálózattá bővíthetőek. A szabványos protokollnak köszönhetően bármilyen harmadik fél rendszerébe beintegrálhatóak. 

Saját gyártású berendezéseinket folyamatosan fejlesztjük, és büszkék vagyunk arra, hogy a készülékek műszaki színvonala és tudása alapján termékeink a legjobbak közé sorolhatóak. 

Termékeinket folyamatosan látjuk el újabb kényelmi és biztonsági funkciókkal, melyet távfelügyelet esetén automatikusan, távolról telepíteni is tudunk. 

Bármely felmerülő új törvényi szabályozásnak gyorsan eleget tudunk tenni, folyamatosan fejlesztjük és frissítjük termékeinket és szolgáltatásainkat, kiemelt figyelmet fordítva az IT-biztonságra. 

A Prolan-csoport tagjaként saját elektronikai gyártó- és összeszerelő üzemmel rendelkezünk, ahol magas színvonalon, több évtizedes tapasztalattal készülnek a termékek.

Keressen bennünket bizalommal!

Nagy Boldizsár

Nagy Boldizsár
Kereskedelmi vezető

Malinka József

Malinka József
Növényvilágítási referens